JP management partner - professionel rådgiver

adresse billedeJP management partner A/S

Svalegaarden
Einar Packnessvej 2
DK - 9000 Aalborg

Telefon +45 98 10 12 13
Fax +45 98 10 11 71

 

Workshop i jobsøgning

Et intensivt kursus afholdt over 3 dage

nyt logo

Svalegaarden midterste lŠngeKurset er tilrettelagt således, at vi gennemgår og arbejder med alle de aspekter, der er vigtige i en jobsøgningssituation. Lige fra en selvanalyse af egne stærke/svage sider til overvejelser om hvilke typer jobs, man kunne tænke sig at søge. Udarbejdelse af dataliste. Hvordan læses stillingsannoncer. Analyse af jobprofiler. Den målrettede ansøgning: Hvad skal en ansøgning indeholde, og hvordan skal den se ud. Hvordan udvælger virksomhederne ansøgere til samtale. Forberedelse til ansættelsessamtalen. Den uopfordrede henvendelse m.m.

 

nyt logo

Målgruppe

Workshop i jobsøgning henvender sig til nøglemedarbejdere. Der er skræddersyede kurser til henholdsvis "timelønsgruppen" og "funtionærgruppen".

nyt logo

Formål

Gennem en deltageraktiveret undervisning med cases fra konkrete ansættelsesforløb kombineret med et forberedt hjemmearbejde og efterfølgende individuelle rådgivningssamtaler er der tale om en intensiv proces, der støtter den enkelte deltager i en aktiv og målrettet jobsøgning.

nyt logo

Indhold

Forløbet indeholder følgende emner:

  1. Om jobsøgning
  2. Analyse af personlige og faglige kvalifikationer
  3. Opstilling af jobmål og analyse af muligheder
  4. Udformning af personligt C.V.
  5. Identificering og aktivering af personlige kontakter og netværk
  6. Uopfordrede henvendelser
  7. Ansøgninger efter annoncer
  8. Jobsamtalen
  9. Tests
  10. Arbejdsplaner - ugeplaner
nyt logo

Svalegaarden detaljeUdbytte

Det er en forudsætning for et godt resultat, at den enkelte har en positiv holdning til processen og er indstillet på at bruge tid og ressourcer på at finde nye jobmuligheder.

Processen i sig selv giver ingen garanti for et nyt job. Men efter processen har den enkelte fået en metode, der effektivt igangsætter en søgeproces, der kan resultere i et ansættelsesforhold, som matcher den pågældendes ønsker og kompetence.